Harmonikaajtó készítés, szerelés

A harmonikaajtó készítés, szerelés is cégünk tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Általunk készített és forgalmazott harmonikaajtó típusok

Műanyag harmonikaajtó

Az általunk készített műanyag harmonikaajtók lamelláinak alapanyaga kiváló minőségű műanyag. Az alap kivitelű ajtók fehér és barna színben elérhetőek, de más színben is rendelkezésére állnak, így megtalálhatja az otthonához leginkább illő ajtószínt. A harmonikaajtók igény szerint ablakkal ellátott kivitelben is elkészíthetők. A különleges, egyedi méretek sem jelentenek problémát. Az egyedüli megkötés, hogy a megrendelt műanyag harmonikaajtók magassága nem lehet több, mint 280 centiméter, mivel ez a legnagyobb legyártható magasság. Az elkészített műanyag harmonikaajtókat beszereléskor három ponton rögzítjük (kétoldalt és felül). A felülre rögzített sínen csúsztatható el az ajtó.

Fa harmonikaajtó

A természetes környezet kedvelőinek a fából készült harmonikaajtó az egyik legjobb megoldás a térelválasztásra. Az általunk forgalmazott fa harmonikaajtók lamellái kiváló minőségű, válogatott borovi fenyőből készülnek. A harmonikaajtók egyedi méretben is megrendelhetők, valamint ablakkal ellátott kivitelben is választhatók. Pontos felmérés után, az egyedi méretben elkészített harmonikaajtó-lamellákat a megrendelő igényei szerinti színre festjük, pácoljuk. Beszereléskor a harmonikaajtókat három ponton rögzítjük (kétoldalt és felül). A felső sínen csúsztatható el az ajtó, aminek a mozgatását a beépített görgő teszi könnyűvé és csendessé.

Harmonikaajtó készítés kedvező áron, kiváló minőségben, egyedi méretben, gazdag színválasztékban

A harmonikaajtó viszonylag kis helyet igénylő, praktikus és esztétikus térelválasztó, ami kiváló hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik. Nyitása, illetve zárása egyszerűen, könnyen és csendesen, szinte zaj nélkül kivitelezhető. Kizárólag beltéri használatra ajánlott.

A harmonikaajtó lamellái nyitás közben egymáshoz simulnak, így a lehető legkevesebb teret foglalják el. Ezért használatuk főleg ott ajánlott, ahol a helyhiány miatt, a hagyományos ajtók, nem-, vagy csak alig férnének el. Ideálisak például fürdőszobákhoz, nappalihoz. Viszont nagyobb helyiségek, terek felosztására, elválasztására is kiválóan felhasználhatók.

Harmonikaajtó méretek, színek

A harmonikaajtókat szinte bármilyen méretben el lehet készíteni, így a különleges ajtóméretek sem okoznak problémát. Számos színben és mintázatban rendelhetők, így könnyedén otthona stílusához igazíthatja az ajtók kinézetét. Igény szerint ablakos kivitelben is elkészíthetők. Ön dönti el, hogy hány darab ablakot és milyen elrendezésben szereljük be a harmonikaajtóba.

Harmonikaajtó beszerelése, működése

A harmonikaajtók beszerelése egyszerűen, viszonylag rövid idő alatt, minimális zajjal kivitelezhető. A harmonikaajtók szerelhetők már meglévő ajtótokba, falnyílásba tokkal és tok nélkül. Az elkészített és már beszerelt harmonikaajtók könnyen tisztíthatók és karbantartást szinte nem igényelnek.

A beszerelt harmonikaajtók három ponton vannak rögzítve, kétoldalt es felül. A felső sínen csúsztatható el az ajtó. A beépített görgőnek köszönhetően az ajtók nyitása, illetve zárása könnyű és csendes.

Harmonikaajtó szerelés, javítás, felújítás

A harmonikaajtók – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott harmonikaajtóját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk harmonikaajtók bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (harmonikaajtó lamella csere, görgő csere, stb.), valamint a régi, elavult harmonikaajtók részleges vagy teljes felújítását.

Harmonikaajtó javítás, felújítás