Ablakszigetelés javítás, felújítás

Az ablakszigetelés javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a ablakszigetelés, ajtószigetelés készítés mellett. Sajnos a nyílászáró szigetelések - főleg a régi, korszerűtlen darabok - idővel sajnos elöregednek, keménnyé válnak, elszakadhatnak. A különböző ajtó- és ablakszigetelések hiányakor, tönkremenetelekor a javítás, szerelés, felújítás, valamint az utólagos pótlás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Huzatos az ablak vagy az ajtó ? Kicserélné, felújítaná régi, fából készült nyílászáróin a szigeteléseket? Esetleg utólagos ablakszigetelés, ajtószigetelés érdekelné?

Ablakszigetelés javítás, felújítás

Amennyiben régi, elöregedett, meghibásodott ajtó- vagy ablakszigetelését meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk nyílászáró szigetelések bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását, utólagos pótlását valamint a régi, elöregedett ablakszigetelés, ajtószigetelés részleges vagy teljes felújítását.

Ablakszigetelés, ajtószigetelés javítás, felújítás

Ajtószigetelés, ablakszigetelés javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett ajtószigetelés vagy ablakszigetelés javítása, felújítása, utólagos pótlása után 12 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.