Harmonikaajtó javítás, felújítás

A harmonikaajtó javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a harmonikaajtó készítés mellett. Sajnos a harmonikaajtók – főleg az idősebb darabok – időnként meghibásodnak, elromlanak. A különböző harmonikaajtók meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat
A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.
Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a harmonikaajtója? Kicserélné, felújítaná régi harmonikaajtóját? Esetleg harmonikaajtó lamella vagy görgő csere érdekelné?

Harmonikaajtó javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott harmonikaajtóját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk harmonikaajtók bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (harmonikaajtó lamella csere, görgő csere, stb.), valamint a régi, elavult harmonikaajtók részleges vagy teljes felújítását.

Harmonikaajtó javítás, felújítás

Harmonikaajtó javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett harmonikaajtó javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.