Redőny javítás, felújítás

A redőny javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a redőny készítés mellett. Sajnos a redőnyök – főleg az idősebb darabok – időnként meghibásodnak, elromlanak. A különböző redőnyök meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a redőny javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a redőnye? Kicserélné, felújítaná régi redőnyét? Esetleg gurtni vagy palást csere érdekelné?

Leggyakrabban előforduló redőny hibák

Redőny gurtni kopása, szakadása, cseréje

A leggyakoribb hibák közé tartozik a redőny gurtnik elkopása, elszakadása, mivel ez a redőnyalkatrész van leginkább igénybevételnek kitéve. Meghibásodása esetén, a cseréje aránylag egyszerűen végrehajtható és nem is tartozik a nagyon költséges javítások közé. Szerelőink a redőny gurtni csere előtt ellenőrzik az átvezető furatot, ha kell, akkor korrigálnak rajta, valamint a gurtni megvezető görgőt is kicserélik, ha szükséges. Ezután a kis korrekciós javítás, szerelés után a redőnye simábban, könnyebben fog mozogni.

Redőnyléc szakadás, törés, cseréje

Másik gyakori hiba a redőnylécek keresztben elszakadása, amit előidézhet egy másik redőnyalkatrész hibája is, mint például a redőnyléc bevezető meghibásodása. Illetve régi, öregebb redőnyöknél okozhatja a szakadást a redőnylécek elöregedése, elfáradása is. A hiba okának feltárása után, szerelőink, a sérült redőnyléceket kicserélik, valamint megjavítják, vagy szükség esetén kicserélik az egyéb alkatrészeket.

Szakszerűtlen javítás

Sajnálatos módon sokszor találkozunk olyan esettel is, amikor a tulajdonos - mielőtt szerelőhöz fordult volna - már megpróbálkozott a javítással. Ez gyakran több hibát, problémát okoz, mint az alap hiba volt. Így a redőny javítás és szerelés is valószínűleg többe fog kerülni, mint eredetileg került volna. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a javítások sok szaktudást és tapasztalatot igényelnek, illetve a különböző redőnyökkel kapcsolatos meghibásodások szerelése, javítása szinte minden esetben balesetveszélyes.

Redőny javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott redőnyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk redőnyök bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (gurtni csere, palást csere, stb.), valamint a régi, elavult redőnyök részleges vagy teljes felújítását.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

Redőnyök korszerűsítése, átalakítása

Már meglévő redőnyök korszerűsítésére, egyszerűbb kialakítására és kezelésére is van lehetőség. Érdemes megfontolni esetleg a már meglévő műanyag redőny helyett egy jóval tartósabb és masszívabb kialakítású alumínium redőny felszerelését.

A motoros redőny által biztosított kényelem is rendkívül vonzó lehet. A már meglévő redőnyeit, az esetleg szükséges átalakítás után, elektromos árammal hajtott redőnymotorral szereljük fel, amit hagyományos kapcsolóval vagy akár távirányítóval is lehet vezérelni. így a hagyományos gurtnis mozgatás helyett, egyetlen gombnyomással is felhúzhatja, illetve leengedheti redőnyét.

A már meglévő motorral szerelt redőnyök automatizálására, korszerűsítésére, egyszerűbb kialakításra is van természetesen lehetőség. Például hagyományos kapcsolóval vezérelt motoros redőnyök utólagosan távirányítóval történő vezérlésének kialakítására.

Régi fa redőny javítása, felújítása

Régi fa redőny felújítása esetén, lehetőség van, a fából készült redőnylécek helyére, műanyag redőnypalást beépítésére is. Ekkor a régi falécek helyére 55 mm vastag műanyag redőnylécekből készült palástot építünk be. Így egy sokkal könnyben mozgatható és csendesebb redőnyt kapunk. A régi redőnytengelyt új csapágyazott tengelyre cseréljük. A régi fémszerkezetet szükség esetén kicseréljük.

A régi fa redőnyök javítása, felújítása több lehetséges módon is megoldható. Olyan esetben, amikor már a régi fa redőnyöket anyagilag nem éri meg felújítani vagy a javításuk már valamiért nem lehetséges, abban az esetben esetleg a régi redőnyök teljes cseréje is kivitelezhető.

A régi, elavult illetve meghibásodott fa redőnyök javítása vagy felújítása alkalmával a redőnyök szinte összes alkatrésze megjavítható vagy új alkatrészre cserélhető.

A régi fából készült redőnylécek tisztítás és csiszolás után a kívánt színre átfesthetők vagy igény szerint részben vagy teljesen, új, fából készült redőnylécekre cserélhetők. Az új redőnylécek kizárólag jó minőségű, szárított, csomómentes fából készülnek. Az elkészült redőnyléceket fakonzerváló alapozóval kezeljük, amely védelmet nyújt a rovarok, a farontó gombák és a penész ellen. Ezt követően a megrendelő által kiválasztott tetszőleges színre festjük, pácoljuk azokat, így hosszú ideig ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az UV-sugárzásnak.

További részletek: Régi fa redőnyök javítása, felújítása, cseréje

Redőny javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.