Roletta javítás, felújítás

A roletta javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a roletta készítés mellett. Sajnos a roletták – főleg az idősebb darabok – időnként megsérülnek, meghibásodnak, elromlanak. A különböző roletták meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a rolettája? Kicserélné, felújítaná régi rolettáját? Esetleg vászon vagy feszítőrugó csere érdekelné?

Roletta javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott rolettáját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk roletták bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (vászon csere, feszítőrugó csere, stb.), valamint a régi, elavult roletták részleges vagy teljes felújítását.

Roletta javítás, felújítás

Roletta javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.