Szalagfüggöny javítás, felújítás

A szalagfüggöny javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a szalagfüggöny készítés mellett. Sajnos a szalagfüggönyök – főleg az idősebb darabok – időnként meghibásodnak, elromlanak. A különböző szalagfüggönyök meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka
A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a szalagfüggönye? Kicserélné, felújítaná régi szalagfüggönyét? Esetleg szalagfüggöny lamella vagy karnis csere érdekelné?

Szalagfüggöny javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott szalagfüggönyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk szalagfüggönyök bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (szalagfüggöny lamella csere, karnis csere, stb.), valamint a régi, elavult szalagfüggönyök részleges vagy teljes felújítását.

Szalagfüggöny javítás, felújítás

Szalagfüggöny javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett szalagfüggöny javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.