Szúnyogháló javítás, felújítás

A szúnyogháló javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a szúnyogháló (rovarháló) készítés mellett. Sajnos a szúnyoghálók – főleg az idősebb darabok – időnként megsérülnek, meghibásodnak, elromlanak. A különböző szúnyoghálók meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a szúnyoghálója? Kicserélné, felújítaná régi szúnyoghálóját? Esetleg szúnyoghálókeret javítás vagy háló csere érdekelné?

Legyen az fix szúnyogháló vagy mobil (rolós) szúnyogháló, sajnos előbb vagy utóbb, a háló vagy más alkatrészek elöregedése, elfáradása miatt bekövetkezett meghibásodás esetén szükségessé válik a szúnyogháló javítása vagy súlyos esetben a cseréje is.

Gyakori hiba lehet, hogy a szúnyoghálókeret eldeformálódik, eltörik, vagy esetleg a háló kiszakad, valamilyen külső behatás következtében.

Vannak olyan hibák és szúnyoghálótípusok, amelyek helyszínen egyszerűen, könnyen javíthatók, egy előzetes állapot felméréssel után, de vannak viszont olyan meghibásodások és olyan szúnyoghálók is, amik csak műhelyben javíthatók. Ilyen esetben a meghibásodott, sérült szúnyoghálókat leszereljük, majd elszállítjuk a műhelyünkbe, ahol elvégezzük a szükséges javításokat. A szúnyogháló javítás végeztével, a lehető legrövidebb időn belül felszereljük ismét az eredeti helyére.

A szúnyoghálók többsége olyan, többnyire veszélyes magasságban lévő ablakban van, ami erkélyről sem megközelíthető. Ezért arra kérjük, hogy a baleset megelőzése érdekében, lehetőleg ne próbálja megjavítani a hibás szúnyoghálóját, hanem minden esetben forduljon szakemberhez, és bízza rá a szúnyogháló javítást, szerelést!

Szúnyogháló javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott vagy sérült szúnyoghálóját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk szúnyoghálók bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (szúnyoghálókeret javítás, háló csere, stb.), valamint a régi, elavult esetleg sérült szúnyoghálók részleges vagy teljes felújítását.

Szúnyogháló javítás, felújítás

Szúnyogháló javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.