Motoros redőny készítés

A motoros redőny készítés, szerelés, valamint redőnymotorok értékesítése és beüzemelése is cégünk tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Motoros redőny készítés kedvező áron, kiváló minőségben, már meglévő redőnyre utólagosan is

Amennyiben redőnyeit szeretné kényelmesen, egyszerűen, csak egyetlen gombnyomással felhúzni vagy leengedni, akkor válassza a redőnymotorral szerelt redőnyeinket. Az esetlegesen már meglévő redőnyeire, akár utólagosan is felszerelhetők a redőnymotorok, a szükséges átalakítás után.

Villanymotorral szerelt redőnyök készítése

A villanymotorral szerelt és azzal működtetett redőnyök megjelenése a különböző redőnyök technikai fejlődésének az eredménye. A hagyományos gurtnis redőnymozgatás helyett ma már lehetőség van rá, hogy elektromos árammal hajtott motorokkal oldjuk meg a redőnypalást fel-le mozgatását. A redőnymotorok (csőmotorok) megjelenésével redőnyök működtetése nem csak könnyebbé, de kényelmesebbé is vált. Különösen a nagyméretű, nehéz redőnyöknél jelent a használatuk nagy segítséget. Hiszen a redőnymotorok használatával elegendő egyetlen gombnyomás a redőnypalást fel-le mozgatásához.

Redőnymotorok (csőmotorok), tulajdonságai, beszerelése

A redőnymotorokat vagy más néven csőmotorokat a kis helyigény és az igen nagy emelő teljesítmény jellemzi. Kis méretének köszönhetően a redőny tengelyében elhelyezhető. A redőnymotorokra a kis méret és a nagy teljesítmény mellett, a halk működés, a megbízhatóság, és a hosszú élettartam is jellemző.

A redőnymotorok 230 V-os hálózati feszültséggel működnek. Teljesen zártak, így védve vannak a külső szennyeződésektől, mint az eső, pára vagy por által okozott szennyeződések ellen. A redőnymotorok mindegyike alsó és felső végállás kapcsolóval rendelkezik, így használat közben nem szükséges megvárni, amíg a motoros redőny teljesen kinyit vagy bezár. Természetesen bárhol megállítható és újból indítható. A motoroknak semmilyen karbantartásra nincs szükségük.

A redőnymotorok megfelelő teljesítményű és méretű típusai esetleg alkalmasak szúnyogháló, roletta vagy napellenző működtetésére is.

Redőnymotorok beszerelése, akár már meglévő redőnyökre utólagosan is

A redőnymotorok telepítésekor, a működésükhöz szükséges vezetékeket az épület falába beépített gégecsövekben, vagy ahol ez nem lehetséges, ott külső kábelcsatornában vezetjük el. Ez a munkafolyamat elég sok zajjal és porral járhat. Ezért célszerű építkezés vagy lakás felújítás alkalmával ezeket a falvésési és kábelezési munkálatokat elvégezni. A redőnymotor vagy az új motoros redőny beépítése már nem jár jelentős zajjal és porral. Az esetlegesen már meglévő redőnyeire, a szükséges átalakítások után, szintén felszerelhetők a redőnymotorok.

Redőnymotorok vezérlése

A redőnymotorok működtethetők sima, hagyományos, mechanikus kapcsolóval, rádióvezérléssel (távirányítóval) valamint automatikus vezérlőrendszerrel is.

A már meglévő motorral szerelt redőnyök automatizálására, korszerűsítésére, egyszerűbb kialakításra is van természetesen lehetőség. Például hagyományos kapcsolóval vezérelt motoros redőnyök utólagosan távirányítóval történő vezérlésének kialakítására. Ilyenkor a meglévő redőnymotorokhoz egy külső rádiós vevőegység felszerelésével távirányító segítségével kényelmesebbé tehetjük a redőny mozgatását. Távirányító segítségével egyszerre akár több motoros redőnyt is tudunk irányítani akár egyenként akár egyszerre.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

A redőnyök – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott redőnyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Rövid határidővel vállaljuk redőnyök bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (gurtni csere, palást csere, stb.), valamint a régi, elavult redőnyök részleges vagy teljes felújítását.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

Kérjük, tekintse meg egyéb redőny termékeinket is!