Műanyag redőny készítés

A műanyag redőny készítés, szerelés cégünk főbb tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Általunk készített műanyag redőny típusok

A műanyag redőnyöknek kétfajta típusa is létezik. Az egyik, az úgy nevezett „Hagyományos műanyag redőny”, míg a másik típusát „Új típusú műanyag redőny” néven szokás nevezni. A Hagyományos műanyag redőnyökre elsősorban az egyszerű felépítés és az olcsó ár a legjellemzőbb. Ezzel szemben az Új típusú műanyag redőnyöknél a jobb minőség, a korszerűség, a hosszú élettartam, valamint az esztétikusabb megjelenés kiemelendő.

Hagyományos műanyag redőny

A fából készült redőnyök után a hagyományos műanyag redőny a legrégebben gyártott redőnytípus. A külső árnyékolók közül ez az egyik legismertebb és legelterjedtebb, amely megfelelő hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ellenáll az UV sugárzásnak, valamint csendes működés jellemzi.

A hagyományos műanyag redőnyt szinte bármely ablaktípusra fel lehet szerelni. A redőnytokot, anyagában festett, korrózióálló fémből készítjük (Lindab lemez). A redőnyök lefutórendszere műanyagból készül. A redőnylécek dupla falú, légréssel ellátott, műanyagból készülnek. A redőnyök tengelyrendszere csúszócsapágyakon fut.

Az egyszerű szerkezeti felépítésük és viszonylag olcsó áruk miatt ezek a hagyományos műanyag redőnyök korábban nagy népszerűségnek örvendtek, de mára már kissé eljárt felettünk az idő. Manapság már az ilyen típusú redőnyök készítéséhez használt alapanyagok, technikák korszerűtlenné és elavulttá váltak. Mi azt ajánljuk, hogy a Hagyományos műanyag redőny helyett lehetőleg válassza az Új típusú műanyag redőnyt-, vagy esetleg a még korszerűbb és tartósabb Alumínium redőnyt.

Új típusú műanyag redőny

Az Új típusú műanyag redőny kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, jól ellenáll az UV sugárzásnak, valamint a működtetése is rendkívül könnyű és csendes. Szinte bármilyen nyílászáróra (ajtóra, ablakra) fel lehet szerelni.

A készítéséhez felhasznált anyagok és technikák lényegesen korszerűbbek és tartósabbak, mint a Hagyományos műanyag redőnyöknél használtak. Külső kialakítása nagyban hasonlít az alumínium redőny formavilágára. A tok mérete, formája, a lefutók kialakítása szinte majdnem olyan, mint az alumínium redőnyöknél.

A redőnytokot festett, korrózióálló fémből készítjük. A redőnylefutók (redőnyléc vezetősínek) műanyagból készülnek. A redőnylefutók belsejében gumibetét található, ami a redőnylécek megvezetését biztosítja, valamint a mozgatás közben keletkező zajokat csillapítja. A redőnylécek dupla falú, légréssel ellátott, műanyagból készülnek. Az új típusú műanyag redőnyök tengelye golyóscsapágyakkal van ellátva, ezért a fel-le mozgatásuk rendkívül könnyű és csendes.

Új típusú műanyag redőny szúnyoghálóval

A redőnytok úgy van kialakítva, hogy a megrendelő kérésére esetleg szúnyogháló (rovar háló) is beszerelhető a redőnytok belsejébe. Természetesen a redőny és a szúnyogháló (rovar háló) függetlenül mozgatható egymástól. Az általunk készített műanyag redőnyök választhatók külső-, belső-, és vakolható tokkal is.

Műanyag redőny színek

Redőny színminták

A műanyag redőnyök leglátványosabb és legszembetűnőbb része a redőnypalást, ami az egyes redőnylécekből épül fel. Ezeknek a redőnyléceknek a színét, természetesen a saját igényei szerint, több rendelkezésre álló szín közül választhatja ki.

Fel szeretnénk hívni azonban a figyelmét arra, hogy különösen az extrém napsugárzásnak kitett helyeken (épületek dél felé néző oldala), érdemesebb a világosabb, lehetőleg fehér színű műanyag redőnyt választania. Ugyanis a fehér színű műanyag redőny jobban ellenáll az UV-sugárzásnak, valamint kevésbe nyeli el a meleget és még az ára is kedvezőbb.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

A redőnyök – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott redőnyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Rövid határidővel vállaljuk redőnyök bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (gurtni csere, palást csere, stb.), valamint a régi, elavult redőnyök részleges vagy teljes felújítását.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

Kérjük, tekintse meg egyéb redőny termékeinket is!