Reluxa készítés, szerelés

A reluxa készítés, szerelés cégünk főbb tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá. A reluxa népszerű árnyékolástechnikai megoldás, vélhetően a kedvező ár/érték arányának és a maximálisan személyre szabható választékának köszönhetően. Néhányan azt gondolják, hogy a már meglévő redőny, szúnyogháló vagy napellenző feleslegessé teszi a reluxák felszerelését, de ez persze nem így van, mivel a reluxák tökéletes kiegészítői a már létező árnyékolástechnikai berendezésnek.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás
Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.
Több mint 35 év tapasztalat
A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.
Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Reluxa készítés kiváló minőségben, kedvező áron, egyedi méretben, gazdag színválasztékban

Általunk készített és forgalmazott reluxák

Alumínium reluxa

Az általunk készített reluxatípusok közül az alumínium reluxa a legnépszerűbb és legkeresettebb beltéri árnyékolástechnikai megoldás. Ez többek között köszönhető az esztétikus megjelenésnek, egyszerű kezelhetőségének, a hatékonyságának, a maximális személyre szabhatóságának, valamint a viszonylag kedvező árának.

Az alumínium reluxák megrendelésekor rengeteg színárnyalat közül választhat, vagy akár megálmodhat és összeállíthat valami teljesen egyedi színkombinációt a saját igényei szerint. A reluxák bowdenes vagy üvegpálcás rendszerű kivitelben készíthetők, bármilyen ablak vagy ajtó típusra egyszerűen, gyorsan felszerelhetők. A reluxa-lamellák 16 mm illetve 25 mm szélességűek lehetnek.

Az alumínium reluxák felszerelhetők az üveg elé, dupla üveg esetén a két üveglap közé, vagy tetőtéri ablak esetén közvetlenül az ablaküveg elé. A zajtalan működésért felelős feszítőzsinór megakadályozza, hogy az alumínium reluxák az ablaküvegnek csapódva zajt csapjanak vagy megsérüljenek. A felszerelt alumínium reluxák állandó karbantartást nem igényelnek, langyos mosószeres vízzel könnyen tisztíthatók.

Design - ISO reluxa

Ahogy fejlődik a technika, úgy egyre több és jobb minőségű árnyékoló berendezések jelennek meg. Az egyik Ilyen modern árnyékolástechnikai berendezés a Design - ISO reluxa. Megjelenése esztétikus, könnyen kezelhető, a nyílászáróra (ajtóra, ablakra) szinte teljesen rásimul. A Design - ISO reluxa működtetése gyöngylánc segítségével történik. Ezzel a lánccal lehet elfordítani a reluxa lapokat, valamint ezzel lehet felhúzni a reluxát. A Design reluxa a gyöngylánc miatt közvetlenül az ablak előtt fut, csendesen és könnyen működtethető. Magát a tartószerkezetet egy burkolat teljesen elfedi, ezzel még esztétikusabbá téve a kialakítását.

A Design - ISO reluxa megrendelésekor, igény szerint, akár több színből álló kombinációban is választható. Kérhet egyedi, eltérő festést is a reluxa külső és belső oldalára egyaránt. Az egyszerű színvariációkon túl a reluxákra rákerülhet céglogó, reklám, kedvenc színész vagy rajzfilmfigura éppúgy, mint az éjszaka halványan világító csillagok egy gyerekszoba ablakán.

A Design - ISO reluxa működtetése gyöngylánc segítségével történik, ezzel a lánccal lehet elfordítani a reluxa lapokat, valamint ezzel lehet felhúzni a reluxát. A felszerelt Design - ISO reluxák állandó karbantartást nem igényelnek, langyos mosószeres vízzel könnyen tisztíthatók.

Fa reluxa

A természetes környezet kedvelőinek a fa reluxa az egyik legjobb árnyékoló megoldás. A kiváló árnyékolás mellett a fa reluxa otthonunk dísze is lehet. Szinte bármilyen nyílászáróra (ajtóra, ablakra) felszerelhető, új és régi építésű lakások esetén egyaránt.

A fa reluxák lamelláit csomómentes trópusi fából készítjük. A fa kiválóan festhető, pácolható, lakkozható a megrendelő igénye szerinti színekben. A fa reluxák készíthetők bowdenes és üvegpálcás kivitelben, a reluxa-lamellák elhelyezkedhetnek az ablaküveg előtt, dupla üveges ablak esetén a két üveglap között, tetőtéri ablaknál pedig közvetlenül az ablaküveg előtt. A legnagyobb készíthető méret: 140x300 cm. A reluxa-lamellák 25 mm illetve 50 mm szélességűek lehetnek.

A fa reluxa részét képező feszítőzsinór biztosítja zajtalan és biztonságos működését, a beszűrődő fény intenzitását egyszerűen, könnyen szabályozhatjuk kedvünk szerint. A felszerelt fa reluxák állandó karbantartást nem igényelnek, langyos mosószeres vízzel könnyen tisztíthatók.

Egyedi méretek, egyedi színek, többféle kivitelben

Az általunk készített reluxákat, a gazdag színválasztékból kiválasztott színben, a nyílászárók (ajtó, ablak) méretéhez, típusához igazodva, többféle kivitelben és egyedi méretben szállítjuk a megrendelő igényei szerint. A reluxák kizárólag alumíniumból és fából készülnek. A alumínium reluxák esetében a lamellák 16 mm illetve 25 mm szélességűek lehetnek. A fából készült reluxák lamellái 25 mm illetve 50 mm szélességben készülnek. A lamellák elfordításával illetve fel vagy le engedésével tudjuk a lakásba jutó napfény mennyiségét szabályozni. A reluxák szerelhetőek az ablak üvege elé, két üveg közé, illetve tetőtéri ablakok esetén, közvetlenül ablak elé.

Kivitelük szerint két formájuk lehet: a Bowden-kábel-es vagy az üvegpálcás rendszerű. Azokon a helyeken, ahol a reluxák nem két üveg közé kerül beszerelésre, ott a reluxát egy úgynevezett feszítő zsinórral látjuk el, főleg ajtó elé szerelt reluxánál fontos. Ennek feladata, hogy megakadályozza a reluxák lengését, illetve a bukó ablakoknál az ablak döntésekor követi az ablak dőlését.

A gazdag színvilág, az egyéniségünkkel, lakókörnyezetünkkel szinkronban lévő forma- stílus- és anyagválaszték, az egyedi méretre gyártás, a többszörös garanciával védett szakszerű gyártási és szerelési folyamatok garantálják Ön számára a tökéletes és valóban megfelelő reluxák megtalálását. Igyekszünk mindig megbízóink igényeinek maximálisan megfelelő megoldásokat kínálni, ami árban, funkcióban és esztétikai szempontok alapján is elfogadható.

Reluxa színválaszték

Az általunk készített és forgalmazott alumínium-, és fa reluxák színét gazdag színválasztékból választhatja ki. Teljesen egyedi színkombinációkat is megálmodhat a saját igényei szerint. A fa reluxa lamellái festhetők, pácolhatók, lakkozhatók a megrendelő által kiválasztott színekben.

Reluxa színválaszték

Reluxa szerelés, javítás, felújítás

A reluxák – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott reluxáját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk reluxák bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (zsinór csere, pálca csere, stb.), valamint a régi, elavult reluxák részleges vagy teljes felújítását.

Reluxa szerelés, javítás, felújítás