Roletta készítés, szerelés

A roletta készítés, szerelés cégünk főbb tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek
Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.
Egyedi méretek
Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.
Ingyenes felmérés, tanácsadás
Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.
Több mint 35 év tapasztalat
A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.
Szakszerű tiszta, munka
Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Roletta készítés kiváló minőségben, kedvező áron, egyedi méretben, gazdag színválasztékban

A roletta egy ablakra vagy ajtóra felszerelhető árnyékoló berendezés. Szinte bármilyen alakú és méretű nyílászáróra (ajtóra, ablakra) felszerelhető. A rolettavásznak kiválóan színezhetőek. A gazdag színválaszték lehetővé teszi, hogy megtalálja a lakásába illő egyedi darabokat. A roletták készíthetők fényáteresztő-, fényzáró-, valamint fény- és hő-visszaverő, impregnált vásznakkal. A roletták működtetés szempontjából lehetnek rugós vagy műanyag gyöngylánc működtetésűek. A roletták kiválóan használhatók sötétítésre, árnyékolásra önmagukban is, de kombinálhatjuk valamilyen más árnyékolástechnikai eszközzel is (például: redőny, szúnyoghálónapellenző). Az újabb típusú roletták mozgatását már villanymotorral is meg lehet oldani. A motorok vezérelhetők hagyományos kapcsolóval vagy távirányítóval is.

Általunk készített és forgalmazott rolettatípusok

Tok nélküli roletta

A tok nélküli roletták egyszerű, könnyen kezelhető szerkezetek. Szinte bármilyen nyílászáróra (ablakra, ajtóra) felszerelhetők, de rögzíthetők akár a mennyezetre vagy oldalfalra is. Készíthetők fényzáró- és fényáteresztő vásznakkal. A tok nélküli roletták egyik legrégebbi típusa a Rugós roletta. Ez a rolettatípus a nevét onnan kapta, hogy a tengely belsejében elhelyezett rugó segítségével lehet le fel mozgatni a az alumínium tengelyre feltekert roletta vásznat. Alap esetben a roletta fent vagy lent állítható meg kis esztétikus akasztók segítségével. Megrendelőink kérésére több akasztó is felszerelhető, így akár több ponton is megállíthatóak a vásznak.

Tokozott roletta

A tokozott roletta tengelyrendszere egy esztétikus tokban van elhelyezve, maga a vászon rész pedig lefutó sínekben mozog. Ezzel a megoldással nagymértékben csökkenthető a beszűrődő zavaró fény hatása. A tokok a rolettavásznat is védik a szálló portól az elkoszolódástól, így sokkal tovább megőrzik eredeti színüket. A tengelyen lévő rolettavásznat egy gyöngylánc segítségével lehet fel le mozgatni. A rugós rolettával ellentétben bárhol megállítható és szabályozhatjuk a betűző napsugarak mennyiségét. Ezek a roletták semmilyen karbantartást nem igényelnek.

Tetőtéri roletta

Ez a rolettatípus a legjobb megoldás a tetőtéri ablakok árnyékolására, sötétítésére. A roletták tengelye és a rolettavászon be van süllyesztve az alak falcába. Mivel a rolettaponyva megvezetése két sín között történik így a lakás tetőterébe minimális fény áramlik be. A nap állásának megfelelően szabályozhatjuk a roletták állását.

Roletta színválaszték

Roletta színválaszték

Az általunk készített és forgalmazott roletták színét gazdag színválasztékból választhatja ki. A különböző roletták választhatók fényáteresztő-, fényzáró-, valamint fény- és hő-visszaverő, impregnált vásznakkal. A gazdag színválaszték lehetővé teszi, hogy megtalálja a lakásába illő egyedi darabokat.

Roletta szerelés, javítás, felújítás

A roletták – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott rolettáját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk roletták bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (vászon csere, feszítőrugó csere, stb.), valamint a régi, elavult roletták részleges vagy teljes felújítását.

Roletta javítás, felújítás