Szalagfüggöny készítés, szerelés

A szalagfüggöny készítés, szerelés is cégünk tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá.

Garancia
Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.
Egyedi színek
Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.
Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Szalagfüggöny készítés kiváló minőségben, kedvező áron, egyedi méretben, gazdag színválasztékban

A szalagfüggöny divatos és korszerű árnyékoló berendezés, ami kiválóan alkalmas szinte bármilyen belső tér árnyékolására és hangulatosabbá tételére. Jól alkalmazható különböző üzlethelyiségek (irodák, bankok, vendéglők, stb), valamint lakások és családi házak nagyobb üvegfelülettel rendelkező nyílászáróin. A szalagfüggöny lamelláinak állításával, a különböző ajtókon és ablakokon beáramló fény mennyisége könnyedén és egyszerűen szabályozható, illetve belátás gátlóként, a kíváncsi tekintetek ellen is jól alkalmazható.

A szalagfüggöny anyaga

A szalagfüggönyök legfontosabb és egyben leglátványosabb részei a szalagfüggöny lamellák. A szalagfüggöny lamellái többnyire impregnált textilekből készülnek, amik változatos mintázatokban és gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre. A lamellák anyagának szövése különböző sűrűségű.

A szalagfüggönyök anyagának kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy a fényáteresztés mértékét nagyban befolyásolja a szalagfüggöny-lamellák színe, illetve szövésének sűrűsége is. A kevésbé sűrű szövésű szövetek nagyobb mértékben engedik beszűrődni a külső fényt, míg a sűrűbb szövésű anyagok jobban gátolják a külső fény bejutását, de nem zárják azt ki teljesen.

Léteznek teljesen fényzáró szalagfüggöny-lamellák is, amik műanyagból készülnek és szinte teljesen kizárható velük a kintről beáramló fény. Ezek a fényzáró szalagfüggönyök kiválóan alkalmasak a különböző számítógéppel ellátott munkahelyek, valamint a nedves, párás helyiségek (cukrászdák, konyhák) árnyékolására és a kíváncsi tekintetek teljes kizárására. A szalagfüggönyök lamelláinak rögzítésére, valamint mozgatására szolgáló karnis és tengely kiváló minőségű alumíniumból készül.

A szalagfüggöny rögzítése, szerelése

A szalagfüggöny karnisok többnyire a mennyezetre vagy az oldalfalra, a padlóval párhuzamosan kerülnek felszerelésre. Viszont nem csak függőleges felületeken alkalmazhatók, hanem ferde síkú és boltíves ablakokra is felszerelhetők.

A szalagfüggöny működése

A szalagfüggönyök működtetés szempontjából készülhetnek kézi és motoros kivitelben. Kézi működtetésnél a szalagfüggönyök lamelláit egy gyöngylánc és zsinór húzásával lehet a kívánt szögbe állítani, illetve a kívánt irányba mozgatni. Ahol ajtó-ablak kombináció van, ott kétirányú mozgatás is lehetséges. A motorral szerelt és működtetett szalagfüggönyök vezérelhetők hagyományos kapcsolókkal, illetve távirányítóval is.

Szalagfüggöny javítás, felújítás

A szalagfüggönyök – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott szalagfüggönyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk szalagfüggönyök bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását, valamint a régi, elavult szalagfüggönyök részleges vagy teljes felújítását.

Szalagfüggöny javítás, felújítás