Színminták, színválaszték

A különböző általunk készített és forgalmazott termékek rengeteg féle színben állnak rendelkezésre. Az egyes termékek színének kiválasztásában nyújtanak segítséget az alábbi színválasztékot bemutató színminták.

Redőny színminták

A redőny színminták segítenek a megfelelő színkombinációk összeállításában. Az általunk készített és forgalmazott műanyag-, alumínium-, és fa redőnyök színét gazdag színválasztékból választhatja ki. A redőnyléc, a redőnytok és a redőnyléc vezetősín színét a saját egyedi igényei szerint alakíthatja ki.

Redőny színminták
Napellenző színminták

Napellenző színminták

A napellenző színminták segítségével könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelő színeket, valamint összeállíthat különböző színkombinációkat. Érdemes először kiválasztani a napellenzőponyva színét, majd ahhoz igazítva kiválasztani a tartószerkezet, valamint az esetlegesen felszerelésre kerülő tok színét.

RAL színskála

A RAL színskála egy Európában széles körben elfogadott és alkalmazott, különböző színekből összeállított rendszer, amelyet a német RAL gGmbH hozott létre évtizedekkel ezelőtt és a mai napig is kezel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kijelzőn megjelenő színek az egyedi színbeállítások miatt eltérőek lehetnek!

RAL-színskála
Reluxa színválaszték

Reluxa színminták

A reluxa színminták segítenek az általunk készített és forgalmazott alumínium-, és fa reluxák színének kiválasztásában. Teljesen egyedi színkombinációkat is megálmodhat a saját igényei szerint. A fa reluxa lamellái festhetők, pácolhatók, lakkozhatók a megrendelő által kiválasztott színekben...

Roletta színminták

Az általunk készített és forgalmazott roletták színét gazdag színválasztékból választhatja ki. A különböző roletták választhatók fényáteresztő-, fényzáró-, valamint fény- és hő-visszaverő, impregnált vásznakkal. A gazdag színválaszték lehetővé teszi, hogy megtalálja a lakásába illő egyedi darabokat.

Roletta színválaszték