Napellenző színminták

Az oldalon megtekinthető napellenző színminták csak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az összes választható színt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kijelzőn megjelenő színek a különböző egyedi színbeállítások miatt eltérőek lehetnek! Árajánlatkéréskor, valamint megrendeléskor, lehetősége van személyesen kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb napellenzőszínt a teljes színválasztékot tartalmazó katalógusunkból.

A napellenző színminták segítenek a megfelelő színkombinációk összeállításában.

Az általunk készített és forgalmazott napellenzők színét gazdag színválasztékból választhatja ki. A napellenző színminták segítségével könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelő színeket, valamint összeállíthat különböző színkombinációkat. Érdemes először kiválasztani a napellenzőponyva színét, majd ahhoz igazítva kiválasztani a tartószerkezet, valamint az esetlegesen felszerelésre kerülő tok színét. Ezek színét a RAL színskálában megtalálható különböző színek közül választhatja ki. Így teljesen egyedi színkombinációkat is összeállíthat.

* A képekre kattintva, nagyobb méretben is megtekinthetők a napellenző színminták.

Sattler napellenző textil színválasztó alkalmazás

Itt megtekintheti a Sattler cég által fejlesztett alkalmazást, ami a napellenző textilek színének kiválasztásában nyújt segítséget.  Sajnos jelenleg az alkalmazás csak angol nyelven érhető el. Az alkalmazás elindítása után kattintson a színmintákra, így változtatni tudja a napellenző textil színét, amit többféle nézetben is megtekinthet!

A Sattler napellenző színminta választó alkalmazás elindításához kattintson a "START NOW" feliratot tartalmazó képre!

Sattler napellenző színminta valasztó

Kérjük, tekintse meg az egyéb termékeink színválasztékát tartalmazó oldalakat is!