Redőny színminták

Az oldalon megtekinthető redőny színminták csak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az összes választható színt. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kijelzőn megjelenő színek a különböző egyedi színbeállítások miatt eltérőek lehetnek! Árajánlatkéréskor, valamint megrendeléskor, lehetősége van személyesen kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb redőnyszínt a teljes színválasztékot tartalmazó katalógusunkból.

A redőny színminták segítenek a megfelelő színkombinációk összeállításában.

Az általunk készített és forgalmazott műanyag-, alumínium-, és fa redőnyök színét gazdag színválasztékból választhatja ki. A redőnyléc, a redőnytok és a redőnyléc vezetősín színét a saját egyedi igényei szerint alakíthatja ki. Érdemes először kiválasztani a redőnyléc (redőnypalást) színét, majd ahhoz igazítva kiválasztani a redőnytok és lefutórendszer színeit. Ezek színét a RAL színskálában megtalálható különböző színek közül választhatja ki. A toknak és lefutórendszernek választhat eltérő vagy hasonló színt is, mint a választott redőnyléc színe, így teljesen egyedi színkombinációkat is összeállíthat.

Kérjük, tekintse meg a legnépszerűbb színeket tartalmazó redőny színválasztékunkat!

* A képekre kattintva, nagyobb méretben is megtekinthetők az alumínium redőny színminták.

* A képekre kattintva, nagyobb méretben is megtekinthetők a műanyag redőny színminták.

* A képekre kattintva, nagyobb méretben is megtekinthetők a fa redőny színminták.

Redőnytok és redőnyléc vezetősín színek

Redőnytok színek

A külső tokos műanyag redőny és alumínium redőny esetében a redőnytok alap kivitelben fehér és barna színben elérhető, de igény szerint a RAL-színskálában megtalálható bármilyen színben megrendelhető.

Redőny vezetősínek (lefutók)

Műanyag és alumínium redőnyök esetében a redőnyléc vezetősínek (lefutók) alap kivitelben fehér és barna színben elérhetőek. Az alumínium redőny esetében viszont lehetőség van a lefutók RAL színskála szerinti színben való megrendelésére is.

Fa redőny megrendelése esetén a redőnyléc vezetősínek (lefutók) színe szintén a RAL színskálában található színek közül választható ki.

Kérjük, tekintse meg a RAL színskálából válaszható színeket, valamint az egyéb termékeink színválasztékát tartalmazó oldalakat!