Redőny készítés, szerelés

A redőny készítés, szerelés cégünk főbb tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá. Az összes általunk készített redőnyre jellemző a csendes működés, valamint a kiváló hő- és hangszigetelés.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Redőny készítés kedvező áron, kiváló minőségben, egyedi méretben, gazdag választékban

Általunk készített és forgalmazott redőnyök

Műanyag redőny

A fából készült redőnyök után a hagyományos műanyag redőny a legrégebben gyártott redőnytípus. Szerkezeti felépítése, egyszerűsége, könnyű kezelhetősége, valamint a viszonylag kedvező ára miatt igen elterjedt. A külső árnyékolók közül ez az egyik legismertebb és legelterjedtebb, amely kiváló hő- és hangszigetelő...

Műanyag redőny
Alumínium redőny fehér-narancssárga színben

Alumínium redőny

Alumínium redőnyök a modern árnyékolástechnika vezetői. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint védik az ablakokat az időjárás viszontagságaitól. A redőnyöket anyagában színterezett alumíniumból készítjük, valamint a lefutó rendszere is alumíniumból készül...

Fa redőny

A fából készült redőnyök a legrégebben gyártott redőnyfajták. A redőnylécek jó minőségű, szárított, görcsmentes fából készülnek. A fa redőnyök anyaguknak köszönhetően kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A fa redőnyök léceit, elkészültük után, a megrendelő igény szerint festjük, pácoljuk...

Fa redőny mahagóni színben
Motoros redőny

Motoros redőny készítés

A redőnymotorok megjelenésével redőnyök működtetése nem csak könnyebbé, de kényelmesebbé is vált. A redőnymotorokra jellemző a kis helyigény, a nagy teljesítmény, valamint a halk működés, a megbízhatóság, és a hosszú élettartam. A redőnymotorok kis méretének köszönhetően a redőnyök...

Redőny színek

Az általunk készített és forgalmazott műanyag-, alumínium-, és fa redőnyök színét gazdag színválasztékból választhatja ki. Érdemes először kiválasztani a redőnyléc (redőnypalást) színét, majd ahhoz igazítva kiválasztani a redőnytok és lefutórendszer színeit. A toknak és lefutó rendszernek választhat...

Redőny színek

Általunk készített és forgalmazott redőnytípusok

A redőnyök, téli időszakban, a lakás hőmérsékletét akár 3-4 fokkal is emelhetik a kiváló hőszigetelő hatásuknak köszönhetően. Nyári időszakban, a kiváló árnyékoló hatásuknak köszönhetően  az erős napsütés ellen védelmet biztosítanak. Az árnyékoláson és a jó hőszigetelésen túl a redőnyök kiválóan védenek a külső zajoktól, a kíváncsi tekintetektől, valamint növelik a lakások biztonságát is. A redőnyök védik nyílászárókat az időjárási viszontagságoktól és az UV-sugárzástól.

Köztudott, hogy az erős UV-sugárzás nem csak a függönyöket, hanem a bútorokat is tönkre tehetik. Működtetés szempontjából a redőnyöket mozgathatjuk kézzel, illetve villanymotor segítségével. A villanymotorral szerelt redőnyök vezérelhetők hagyományos kapcsolóval, távirányítóval, illetve automatikus vezérléssel is. Igyekszünk mindig megbízóink igényeinek maximálisan megfelelő megoldásokat kínálni, ami árban, funkcióban és esztétikai szempontok alapján is elfogadható.

Alumínium redőny fehér színben

Külső tokos redőny

 • A külső tokos redőnyök esetén a redőnydob az épületen kívül helyezkedik el.
 • Régi és új építésű ingatlanok esetén is ideális választás a külső tokos redőny, ha a redőnydob részére nincs kialakítva hely az épületen belül.
 • A redőnytok anyaga lehet fa, műanyag és alumínium egyaránt.
 • Rendelhető szúnyoghálóval is, többféle kivitelben.
 • Felszerelése egyszerűen, gyorsan, különösebb zaj és por nélkül megoldható.
 • Jól illeszkedik bármilyen nyílászáróhoz.
 • Redőnymotor segítségével a mozgatása igény szerint automatizálható.

Vakolható tokos redőny

 • A redőnytok a falban korábban kialakított részben helyezkedik el.
 • A redőnytok külsejére hőszigetelő anyagot, valamint vakolatot is felvihetünk.
 • Új építésű ingatlanok esetén népszerű választás a vakolható tokos redőny.
 • A vakolható redőnyök anyaga lehet fa, műanyag és alumínium egyaránt.
 • Rendelhető szúnyoghálóval is, többféle kivitelben.
 • Felszerelése gyorsan, különösebb zaj és por nélkül megoldható.
 • Jól illeszkedik bármilyen nyílászáróhoz.
 • Redőnymotor segítségével a mozgatása igény szerint automatizálható.
Alumínium redőny vakolható tokkal
Fa redőny sötét barna színben

Belső tokos redőny

 • A redőnydob az épületen belül helyezkedik el.
 • Olyan helyeken alkalmazható, ahol van kialakított hely a redőnydob számára.
 • Anyaga lehet fa, műanyag és alumínium egyaránt.
 • Rendelhető szúnyoghálóval is, többféle kivitelben.
 • Felszerelése gyorsan, különösebb zaj és por nélkül megoldható.
 • Jól illeszkedik bármilyen nyílászáróhoz.
 • Redőnymotor segítségével a mozgatása igény szerint automatizálható.

Redőny készítés egyedi méretben, egyedi igények szerint

 • Mindhárom redőnytípus esetén gazdag színválaszték áll rendelkezésre.
 • Ha kombinált megoldást választ (például: redőny+szúnyogháló, redőny+reluxa, redőny+szalagfüggöny, stb.), további kedvezményekre is jogosult lehet.
 • Amennyiben egyszerre több termékre szeretne kombinált ajánlatot, hívja munkatársunkat és kérjen ingyenes helyszíni felmérést és tanácsadást!
 • Minden redőny egyedi méretben, pontosan az ajtóra, ablakra szabva készül, zajtalan és könnyed működést garantálva.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

A redőnyök – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott redőnyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk redőnyök bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (gurtni csere, palást csere, stb.), valamint a régi, elavult redőnyök részleges vagy teljes felújítását.

Redőny szerelés, javítás, felújítás