Javítás, szerelés, felújítás

A javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik. Sajnálatos módon időnként előfordul, hogy a különböző árnyékolástechnikai berendezések – főleg az idősebb darabok – meghibásodnak, elromlanak. Előfordulhat, hogy hosszú évek alatt a berendezések és alkatrészeik elkoszolódnak, színüket elveszítik, használat közben megkopnak, így felújításuk indokolttá válik. A különböző árnyékolástechnikai berendezések meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Ingyenes felmérés, tanácsadás
Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.
Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást szakemberre!

A legtöbb háztartásban manapság már nagyon sokfajta árnyékolástechnikai berendezés található, amik olykor-olykor sajnos meghibásodnak, elromlanak. A legtöbb esetben szakember szükséges a meghibásodott árnyékolástechnikai eszközök javításához. A különböző meghibásodott árnyékolástechnikai berendezések javítása, szerelése, felújítása otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott redőnyét, reluxáját, napellenzőjét, szúnyoghálóját vagy más árnyékolástechnikai berendezését meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk redőny, szúnyogháló, napellenző, reluxa, roletta, szalagfüggöny és más egyéb árnyékolástechnikai eszköz és berendezés szerelését, javítását, felújítását.

Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Redőny javítás, felújítás

Redőny javítás, felújítás

Napellenző javítás

Napellenző javítás, felújítás

Szúnyogháló javítás

Napellenző javítás, felújítás

Reluxa javítás, felújítás

Reluxa javítás, felújítás

Roletta javítás, felújítás

Roletta javítás, felújítás

Harmonikaajtó javítás

Harmonikaajtó javítás, felújítás

Szalagfüggöny javítás, felújítás

Szalagfüggöny javítás, felújítás

Ablakszigetelés javítás, felújítás

Ablakszigetelés javítás, felújítás

Javítás, szerelés, felújítás garanciával

Az általunk megjavított, felújított eszközökre és berendezésekre, valamint a beépített anyagokra 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.