Alumínium redőny készítés

Az alumínium redőny készítés, szerelés cégünk főbb tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek
Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.
Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat
A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.
Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Alumínium redőny készítés kedvező áron, kiváló minőségben, egyedi méretben, gazdag színválasztékban

Az alumínium redőnyök a modern árnyékolástechnika vezetői. Az összes lényeges alkatrészük alumíniumból készül. Kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint kimagasló minőségüknek köszönhetően rendkívül tartósak és nagyon jól ellenállnak még a szélsőséges időjárási viszontagságoknak is.

Alumínium redőny felépítése, tulajdonságai

Tartósság, biztonság, hang- és hőszigetelés

Az alumínium redőny kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, jól ellenáll az UV sugárzásnak, valamint a működtetése is rendkívül könnyű és csendes. Szinte bármilyen nyílászáróra (ajtóra, ablakra) fel lehet szerelni. A redőnyök szinte összes alkatrésze alumíniumból készül, ezért rendkívül tartósak. Az alumínium redőnyök amellett, hogy védenek a nap sugaraitól, a kíváncsi tekintetektől még a különböző épületek biztonságát is növelik az esetleges nem kívánatos jövevényekkel szemben.

Alumínium redőny felépítése

A redőnypalástot alkotó redőnylécek, szigetelőhabbal kitöltött alumínium idomokból épülnek fel, melyek kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A redőnytengely golyóscsapágyakkal van ellátva, ezért a redőnypalást fel-le mozgatása rendkívül könnyű és csendes.

A redőnylefutók (redőnyléc vezetősínek) szintén alumíniumból készülnek. A redőnylefutók belsejében gumibetét található, ami a redőnylécek tökéletes megvezetését biztosítja, valamint a mozgatás közben keletkező rezgést és zajokat csillapítja.

Választható kiegészítők

Az alumínium redőnyök villanymotoros mozgatással is készülhetnek. A motorral felszerelt alumínium redőnyök vezérelhetők távirányítással, vagy akár időkapcsolóval is.

Igény szerint esetleg szúnyogháló (rovar háló) is rendelhető a redőny mellé kiegészítőként. A szúnyogháló beszerelhető a redőnytok belsejébe. Természetesen a redőny és a szúnyogháló függetlenül mozgatható egymástól.

Az általunk készített alumínium redőnyök választhatók külső-, belső-, és vakolható tokkal is.

Alumínium redőny színek

Redőny színminták

Az alumínium redőnyök leglátványosabb és legszembetűnőbb része a redőnypalást, ami az egyes redőnylécekből épül fel. Ezeknek a redőnyléceknek a színét, természetesen a saját igényei szerint, több rendelkezésre álló szín közül választhatja ki.

Az alumínium redőny színminták segítenek a megfelelő színkombinációk összeállításában. A redőnyléc, a redőnytok és a redőnyléc vezetősín színét a saját egyedi igényei szerint alakíthatja ki. Érdemes először kiválasztani a redőnyléc (redőnypalást) színét, majd ahhoz igazítva kiválasztani a redőnytok és lefutórendszer színeit.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

A redőnyök – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott redőnyét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Rövid határidővel vállaljuk redőnyök bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (gurtni csere, palást csere, stb.), valamint a régi, elavult redőnyök részleges vagy teljes felújítását.

Redőny szerelés, javítás, felújítás

Kérjük, tekintse meg egyéb redőny termékeinket is!