Napellenző készítés, szerelés

A napellenző készítés, szerelés cégünk főbb tevékenységi körébe tartozik. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy megrendelőink, a lehető legkedvezőbb áron, a legjobb minőségű termékekhez jussanak hozzá. A napellenzők elsősorban kültéri árnyékolók, amik többnyire családi házak vagy különböző üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek teraszainak árnyékolásának megoldására szolgálnak, de nem ritka a beltéri felhasználásuk sem. Például a panorámatetős bevásárlóközpontok sétálóutcáin lévő pavilonok, kávézók, éttermek árnyékolásának megoldására is ideális választás lehet a napellenző.

Garancia

Az általunk készített és beszerelt új termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Egyedi színek

Gazdag színválaszték áll az Ön rendelkezésre, amiből az egyéni igényei szerint választhat.

Egyedi méretek

Minden termékünket, pontos felmérés után, egyedi méretben, az Ön igényei szerint készítjük el.

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Munkatársaink, INGYENES helyszíni felméréssel és tanácsadással állnak leendő megrendelőink rendelkezésére Budapest területén, új termék megrendelése esetén.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

Szakszerű munkavégzés mellett, a leginkább zaj-, kosz-, és rombolás mentes megoldást választjuk, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Napellenző készítés kiváló minőségben, kedvező áron, egyedi méretben, gazdag színválasztékban

Az általunk készített és forgalmazott napellenzők mindegyike gombásodás elleni védelemmel, valamint víz- és szennyeződéstaszító réteggel vannak ellátva. A napellenzőponyvák kiváló minőségű, UV-sugárzás ellenálló és időjárásálló anyagból készülnek. Fő jellemzőjük a nagy szilárdság és a hosszú élettartam. A felszerelés után a napellenzőponyva semmilyen további kezelést nem igényel, a színét hosszú ideig megőrzi.

A ponyvák rendkívül gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre, gyakorlatilag szinte bármilyen színben vagy színkombinációban rendelhető. Így szinte biztos, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő színt vagy színkombinációt. A széles színválasztéknak köszönhetően teljesen a saját igényeihez és kertjének hangulatához igazíthatja napellenzőjét. A napellenzők tartószerkezete bármilyen RAL színskálában megtalálható színben megrendelhető, így az tökéletesen a választott napellenzőponyvához valamint az épületek külső homlokzatához illeszthető. Az általunk készített és forgalmazott napellenzők tartószerkezete kiváló minőségű horganyzott acélból és alumíniumból készül.

A napellenző működése könnyű, halk és biztonságos. A kézi hajtókarral történő mozgatása sem megterhelő, még gyermekek vagy idősebb korúak számára sem. Igény szerint a napellenző védőtetővel is ellátható, így növelhető a ponyva és a tartószerkezet élettartama.

Kézi illetve villanymotoros működtetés közül választhat

A napellenzőket a kézi hajtókar (kurbli) mellett villanymotorral is fel lehet szerelni, akár utólagosan is. A napellenzőmotorok vezérlése megoldható egyszerű hagyományos kapcsolóval, de igény szerint vezérelhető távirányítóval vagy teljesen automatikus vezérléssel is. Az automatikus vezérlés úgy valósul meg, hogy szél- és fényérzékelővel szereljük fel a napellenzőket, amik a napellenzőt mozgató motort vezérlik. Nagy szél érzékelése esetén, valamint sötétedéskor automatikusan összezáródik a napellenző. A felszerelt fényérzékelő pedig érzékeli a napsütés erejét és aszerint automatikusan kinyitja illetve behúzza a napellenzőt.

Általunk készített és forgalmazott napellenző típusok

Basic (könyökkaros, terasz) napellenző

A Basic napellenző (más néven könyökkaros napellenző, vagy terasz napellenző) a legkedveltebb és a legjobban elterjedt napellenzők. Működtethetők kézi hajtókarral vagy villanymotorral. Felszerelhetők oldalfalra, mennyezetre, homlokzatra, szarufára, gerendára, szinte bárhová. Ezért is népszerű és célszerű választás családi házak vagy különböző üzlethelyiségek, vendéglátóhelyek teraszainak árnyékolásához.

A napellenzőponyvák rendkívül gazdag színválasztékban állnak rendelkezésre, gyakorlatilag szinte bármilyen színben vagy színkombinációban megrendelhetők. Így szinte biztos, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő színt vagy színkombinációt. A széles színválasztéknak köszönhetően teljesen a saját igényeihez igazíthatja napellenzőjét. A napellenzők tartószerkezete kiváló minőségű horganyzott acélból és alumíniumból készül, amik bármilyen RAL színskálában megtalálható színben megrendelhetők, így azok tökéletesen a választott napellenző ponyvához valamint az épületek külső homlokzatához illeszthetők.

A Basic vagy könyökkaros napellenzők, szélességtől függően, 2 - 4 db karral készülhetnek. A karok hossza 1,5 - 3,5 méter között változhat. A napellenzőkarokkal a ponyva dőlését 0 - 90 fok között lehet állítani. A napellenzőkarokban egy előfeszített rugós mechanizmus van elrejtve. Ennek a rugós mechanizmusnak köszönhető, hogy a ponyva mindig feszes marad.

Ajánlott maximális szélesség: 10 méter

Separet N (függőleges) napellenző

A Separet N napellenző egy függőlegesen, fel-le mozgatható napellenző típus, ami társasházak, panellakások fedett teraszainak, erkélyeinek árnyékolásához ideális és népszerű választás.
Ezek a napellenzők mennyezetre, homlokzatra egyaránt szerelhetők, jellemzően kis helyigényük. Működésük halk, könnyed, a mozgatásuk nem igényel különösebb erőfeszítést. A napellenző működtethető kézi hajtókarral, de igény szerint villanymotorral is felszerelhető.

A napellenzőponyvák széles színválasztékban állnak rendelkezésre, gyakorlatilag szinte bármilyen színben vagy színkombinációban megrendelhetők. Így szinte biztos, hogy megtalálja az elképzelésének megfelelő színt vagy színkombinációt. A Separet N napellenző egyedülálló jellemzője, hogy a napellenzőponyva feszességét nem a tartószerkezet biztosítja, hanem egy nehezék biztosítja, ami a napellenzőponyva végébe van beépítve.

A napellenzőponyva oldalirányú feszítésére több megoldás van (acélhuzalos, pálcás vagy sínes megvezetés), amit mindig a hely adottságainak megfelelően kell kiválasztani. Igyekszünk a leginkább ideális megoldás ajánlani, de természetesen bármilyen egyedi igény is megvalósítható.

Ajánlott maximális szélesség: 6 méter

Napellenző színek

Az általunk készített és forgalmazott napellenzők színét gazdag színválasztékból választhatja ki. Érdemes először kiválasztani a napellenzőponyva színét, majd ahhoz igazítva kiválasztani a tartószerkezet, valamint esetleg a tok színeit. A napellenzők tartószerkezete a RAL színskálában megtalálható színekben...

Napellenző színminták

Napellenző szerelés, javítás, felújítás

A napellenzők – főleg az idősebb darabok – időnként sajnos meghibásodnak, elromlanak. Ezeknek a hibáknak egy része házilag egyszerűen megjavítható, de a legtöbb esetben szakember szükséges a javításukhoz.

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott napellenzőjét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk napellenzők bármilyen jellegű meghibásodásnak javítását (napellenzőmotor javítás, ponyva csere, stb.), valamint a régi, elavult napellenzők részleges vagy teljes felújítását.

Napellenző javítás felújítás