Napellenző javítás, felújítás

A napellenző javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a napellenző készítés mellett. Sajnos a napellenzők – főleg az idősebb darabok – időnként meghibásodnak, elromlanak. A különböző napellenzők meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat

A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.

Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a napellenzője? Kicserélné, felújítaná régi napellenzőjét? Esetleg napellenzőmotor vagy ponyva csere érdekelné?

Napellenző javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott napellenzőjét meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk napellenzők bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (napellenzőmotor javítás, ponyva csere, stb.), valamint a régi, elavult napellenzők részleges vagy teljes felújítását.

Napellenző javítás felújítás

Napellenző javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.