Reluxa javítás, felújítás

A reluxa javítás, felújítás is cégünk tevékenységi körébe tartozik a reluxa készítés mellett. Sajnos a reluxák – főleg az idősebb darabok – időnként meghibásodnak, elromlanak. A különböző reluxák meghibásodásakor a javítás, szerelés, felújítás otthoni barkácsolással sok esetben nem kivitelezhető és nem is biztonságos. Nem javasoljuk senkinek, hogy otthon barkácsoljon.

Bízza a javítást, szerelést, felújítást inkább szakemberre!

Ingyenes felmérés, tanácsadás

Budapest területén belül ingyenesen elvégezzük a meghibásodott eszközével kapcsolatos helyszíni felmérést és tanácsadást, amennyiben új terméket rendel tőlünk.

Több mint 35 év tapasztalat
A több, mint három évtizednyi működésünk alatt rengeteg tapasztalatot, tudást, szakértelmet szereztünk és halmoztunk fel, amiből Ön is részesülhet.
Szakszerű tiszta, munka

A gyártás és beszerelés során mindig igyekszünk a leginkább zaj-, kosz-, és rombolásmentes megoldást választani, a munka végeztével pedig rendet hagyunk magunk után.

Elromlott a reluxája? Kicserélné, felújítaná régi reluxáját? Esetleg zsinór vagy pálca csere érdekelné?

Leggyakrabban előforduló reluxa hibák

A reluxák leginkább igénybe vett része a felhúzó zsinór. A zsinórok idővel elöregedhetnek, a használat következtében elkophatnak, elszakadhatnak. A reluxa javítása a helyszínen megoldható ebben a esetben, nem kell a műhelybe elszállítani, a zsinór viszonylag olcsón, egyszerűen kicserélhető.

Reluxáknál gyakori hiba még a forgató pálca eltörése. Ezek cseréje is viszonylag olcsón, egyszerűen és gyorsan végrehajtható.

Az öregebb reluxák esetén gyakran előfordul a tartó zsinórzat elszakadása valamint a reluxa lamellák eldeformálódása, meghajlása. Ilyenkor szükségessé válik a zsinórzat vagy a reluxa lamellák cseréje. Ezek a javítások viszont csak műhelyben végezhetők el. A meghibásodott reluxákat ebben az esetben leszereljük és elszállítjuk, majd a műhelyben elvégzett javítás után a lehető legrövidebb időn belül felszereljük az eredeti helyére.

Reluxa javítás, felújítás

Amennyiben régi, elavult, meghibásodott reluxáját meg szeretné javíttatni, vagy fel szeretné újíttatni, akkor kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk reluxák bármilyen jellegű meghibásodásának javítását (zsinór csere, pálca csere, stb.), valamint a régi, elavult reluxák részleges vagy teljes felújítását.

Reluxa javítás, felújítás

Reluxa javítás, felújítás garanciával

Az általunk elvégzett javítás, szerelés, felújítás után a beépített anyagokra, berendezésekre 3 hónap teljes körű garanciát vállalunk. A garanciaidőn belüli, esetleg előforduló meghibásodásokat, ingyenesen felmérjük és elhárítjuk.